Logo
Així va ser la xerrada Periodisme i poder

Així va ser la xerrada Periodisme i poderAvui el periodisme està més desacreditat que mai. Ja es parla de “periodisme d’Estat”, un periodisme que s’ha venut als interessos de l’statu quo. I mentre els mitjans de comunicació tradicionals estan en decadència emergeixen amb força els digitals, que aposten per la versió no oficial dels fets. Tanmateix, el periodisme sempre haurà de lidiar amb la pressió del poder. En aquesta xerrada, el prestigiós periodista Antoni Bassas reflexionarà sobre la difícil relació entre periodisme i poder.

Antoni Bassas (Barcelona, 1961). Director adjunt del diari Ara. Periodista de llarga trajectòria. Guanyador del 50è premi Josep Pla per les seves memòries periodístiques a “El matí de Catalunya Ràdio”.

Del 1981 al 1985, a Ràdio Barcelona, formà part de l’equip de transmissions de futbol en català de Joaquim Maria Puyal. Del 1985 al 1995 féu la mateixa tasca a “Catalunya Ràdio”.

A TV3, del 1988 al 1991, fou presentador del concurs televisiu Tres pics i repicó i del programa de debat Polèmic. Del 1995 al 2008 es féu càrrec del programa El matí de Catalunya Ràdio. Del juny del 2009 al juny del 2013 fou corresponsal de Televisió de Catalunya a Washington.

Reservar invitació
Imprimir aquesta pàgina
© Antoni Janer Torrens