Reflexions sobre la pervivència del món clàssic

La setmana passada n’Elisa Moya i en Francesc Xavier Gras, alumnes de l’IES Premià de Mar de Catalunya, em varen fer una entrevista per al seu treball de recerca “A cada passa referents clàssics“, dirigit per Margalida Capellà. És d’elogiar la feina que estan fent aquests alumnes per donar a conèixer testimonis de la pervivència del món clàssic. I en aquesta tasca les noves tecnologies hi juguen un paper fonamental. Aquí teniu, doncs, l’entrevista.

One Comment

març 6, 2015 3:34 am

buenos dias acabo de enterarme de tu pgiana web y la verdad es que me parece genial no sabia de mas personas interesadas en estos temas, aqui tienes un nuevo lector que seguira visitandote abitualmente.

Leave a Reply

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad