Qui varen ser els mallorquins a l’ombra de Rockefeller i de Darwin?
Aquí teniu la meva intervenció a la secció “Carretònim” del programa “Gabinet de crisi” d’IB3 Ràdio (22/09/2015). Parl sobre l’origen dels noms de carrers i llocs de Balears: Bernat Jofre (andritxol que, fugint del franquisme, a Veneçuela es convertí en la mà dreta de Rockefeller), Àngel Palerm Vich (eivissenc que a Mèxic en convertí en una eminència de l’antropologia) i Felip Bauzá (palmesà a l’ombra del viatge de Darwin a bord del Beagle).

Articles del web relacionats:

– Bernat Jofre, un mallorquí al servei dels Rockefeller

No Comments

Leave a Reply

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad