L’origen dels noms i escuts dels pobles de Mallorca
L’heràldica és la ciència que estudia els escuts d’armes. La majoria dels escuts dels 52 municipis de Mallorca es varen crear entre els segles XV i XVI. Algunes representacions es feren a partir d’etimologies populars dels topònims, que foren vestides amb els símbols i colors propis de l’heràldica. La xerrada proposa un viatge per l’origen dels topònims dels pobles de Mallorca a partir de la seva heràldica. En aquest viatge també es farà un repàs de les tradicions més importants de cada localitat.

 

La conferència s’ofereix des del CACIM (Catàleg d’Activitats Culturals del Consell de Mallorca). La trobarau al final d’aquest document en l’epígraf “Xerrades sobre tradició clàssica”.

 

No Comments

Leave a Reply

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad