Qui va ser el mallorquí que dibuixà el món?
Aquí teniu la meva intervenció a la secció “Carretònim” del programa “Gabinet de crisi” d’IB3 Ràdio (18/08/2015). Hi parl sobre l’origen dels noms de carrers i llocs de Balears:  “Hornabeque”,  Jafudà Cresques (autor de l’Atles català), Sir Kane (responsable de l’eterna rivalitat entre ciutadellencs i maonesos), Josep Lluís Sert (arquitecte de l’ “illa blanca”) i Marc Ferrer (artífex de la repoblació de Formentera al segle XVIII).

Per a més informació, també podeu consultar aquests reportatges meus:

– Quan Menorca era britànica. Revista Sàpiens (Núm. 65, març 2008)
La tragèdia dels jueus mallorquins: la història d’una segregació que ha perdurat en el temps. Revista Sàpiens (Núm. 45, juliol 2006)
Eivissa, els mals de l’Arcàdia feliç, Suplement “Ara dimenge” del diari Ara (31/08/2014)

No Comments

Leave a Reply

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad