Qui varen ser Alfons el Magnànim, el general Luque i la reina Constança?
Aquí teniu la meva intervenció a la secció “Carretònim” del programa “Gabinet de crisi” d’IB3 Ràdio (24/11/2015). Parl sobre l’origen dels noms de carrers i llocs de Balears: Nicolau Rubió i Tudurí (el menorquí creador del jardí mediterrani), Giovanni Battista Calvi (l’artífex de les muralles reinaixentistes d’Eivissa), Alfons el Magnànim, capità Salom, general Luque (que té un quarter a Inca), Antoni Mateu (batle republicà d’Inca assassinat durant el franquisme) i reina Constança (consort del rei Jaume III, darrer rei del Regne de Mallorca).

Articles relacionats:

– Quan les illes eren independents
– L’esplendor medieval del català

No Comments

Leave a Reply

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad