Què vol dir ser tolerant?

Sapere aude, la secció de filosofia moderna del programa Múltiplex d’IB3 Ràdio (24/11/2017), reflexion sobre el concepte de tolerància amb motiu de Dia Internacional de la Tolerància (16 de novembre):

 

Aquí teniu un article del filòsof Miquel Àngel Ballester sobre la tolerància.

Articles del web relacionats:
– Racisme: l’origen d’un estigma
Sapere aude?
– Prejudicis inextirpables
– Per què som racistes?

– El fracàs de Serveis Socials
– A classe amb fills d’Al·là
– 
A l’escola, fora vel!

No Comments

Leave a Reply

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad