La tirania dels prejudicis

Sapere aude, la secció de filosofia moderna del programa Múltiplex d’IB3 Ràdio (14/12/2018) reflexion sobre la tirania dels prejudicis a partir de la cita d’Einstein: “Trista època la nostra. És més fàcil desintegrar un àtom que un prejudici”:

 

Articles del web relacionats:
– Per què és important pensar?
– El pes de pensar
– Apologia del dubte
– Paraules amb coneixement
Prejudicis inextirpables
 Sapere aude?
 Altres intervencions radiofòniques de “Sapere aude” a IB3 Ràdio

No Comments

Leave a Reply

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad