Insomni, el triomf del capitalisme

Sapere aude, la secció de filosofia moderna del programa Múltiplex d’IB3 Ràdio (05/07/2019) reflexion sobre la societat 24/7, oberta les 24 hores al dia els set dies de la setmana. Ho faig a patir del llibre “24/7” del nord-americà Jonathan Crary:

 

Articles del web relacionats:
– Benvinguts a l’era Narcís
 Esclaus de l’horror vacui
 Sapere aude?
– Narcisistes, addictes a l’ego en l’era del postureig
– Ha mort la intimitat?
– Mai més sol
El capitalisme que ens decapita
– Eternament precaris
– Resignau-vos!
Fills de Cronos

No Comments

Leave a Reply

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad